Klasik müzik eşliğinde kahvaltı deneyimi

Şef Murat Bozok imzalı tabakların adresi Ferida Brasserie, pazar günlerine özel yepyeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Ferida misafirlerine her pazar alanının önde gelen canlı performans gruplarının dinletileri eşliğinde kahvaltı keyfi sunacak. Yeni uygulamanın ilk sanatçı konukları ise, Quartist… 

Şef Murat Bozok imzalı tabakların adresi Ferida Brasserie, bundan böyle her pazar alanının önde gelen canlı performans gruplarının dinletileri eşliğinde kahvaltı keyfi sunacak. Yeni uygulamanın ilk sanatçı konukları “Quartist” grubu oldu. Kemanda Selen Kesova, flütte Ayça Sunam İçten ve akordeonda Ertuğrul Şentürk performansları, Ferida misafirlerine keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşattı. 

Şubat ayı boyunca her pazar saat 11.00 ile 14.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde pazar kahvaltısı Ferida Brasserie’de olacak. Hafta sonları serpme kahvaltı servisi 30 farklı yerel ve yöresel (Boşnak) lezzetlerden oluşuyor. Kişi başı fiyat ise 165 TL. Egg Benedict, kruvasan sandviç ve poşe yumurta gibi dünya mutfağından seçmeler de Ferida kahvaltı menüsünde yer alıyor.

İstanbul Zeytinburnu sahilde yer alan Büyükyalı projesindeki tarihi Fişekhane'de konumlanan Ferida’ya ulaşım oldukça kolay. Marmaray’la ulaşım için Fişekhane durağında indikten sonra 10 dakika yürümeniz yeterli. Araçla ulaşım için ise Zeytinburnu sahil bölgesindeki Fişekhane tabelalarını kaçırmayın!